Golfbaan Bentwoud en Restaurant Roest

1 Januari 1970

Pasman Integraal Vastgoedonderhoud B.V. te Leiden organiseert al vele decennia een jaarlijkse golfdag voor haar relaties. Met de komst van Golfbaan Bentwoud in Benthuizen hebben wij onze golfbakens verzet en hebben we vanaf 2013 gekozen voor de faciliteiten van de, op dat moment, nieuwe en uitdagende golfbaan Bentwoud; een jonge baan met veel potentie voor de beginnende maar ook voor de meer ervaren golfer.

Dit geldt ook voor het Restaurant Roest dat met z’n “stoere” uitstraling nadrukkelijk in het golflandschap staat. Spreekt ons als Vastgoedonderhoudsbedrijf enorm aan, een dergelijke manifeste uitstraling. Roest faciliteert ons op een prima wijze om onze jaarlijkse golfdag gestalte te geven. Vanaf het moment waarop onze gasten het eerste kopje koffie krijgen, de prima verzorgde lunch, een mobiele baancatering, de aangeklede borrel tot de afsluiting middels een perfect verzorgd “walking diner” ervaren wij dat golfbaan Bentwoud alsmede Restaurant Roest dezelfde kwaliteit uitstralen zoals ook bij Pasman gewoon is.

Onze relaties spreekt een dergelijke kwaliteit bijzonder aan, reden voor ons om ook in 2016 weer te kiezen voor Golfbaan Bentwoud en Restaurant Roest ter invulling van de jaarlijkse golfdag.

> Bezoek de website van Golfbaan Bentwoud


Bekijk alle events
MENU